måndag 31 oktober 2011

mcab

Man har systersöner som figurerar i media.

Jag säger som Bob: "Vem ringer man om det är polisen man är rädd för?" (ur Bräcklighetens poetik).

6 kommentarer:

pärlbesatt sa...

Hmm... Märkligt att läsa det här precis efter att ha sett Mannen på balkongen, som var tryfferad med just sånt. Så urbota pinigt för polisen. Och stackars killar...

När kan du om du inte kan i helgen och torsdag är olämplig för mig?

pärlbesatt sa...

Förresten, NA, den är ju den som den där gräsliga trailern för Den felande länken handlar om. Lustigt att hamna just där just nu, för varje gång som en frågeleksdeltagare säger fel på Nattsjonalangkyklope... ööööh, i stället för Nerikes Allehanda, så har jag tänkt på den senare.

Avdelningen värdelöst vetande. :D

ANNA sa...

Vet du... jag och en kompis har också råkat ut för det där. Hon är ett stort "Änglarna"-fan och när de var här och mötte HBK och hon hade fribiljetter så var jag med och tittade. Vi stod i gästande lags hejarklack under matchen. När alltihop var slut så lotsade polisen alla som stått där i en låååång fålla bort till tågstationen (du vet hur långt det är ungefär, mellan tågen och Örjansvall). Vi försökte hela tiden förklara för poliser och vakter att vi bodde i Halmstad och INTE skulle med på tåg eller supporterbussar men de vägrade släppa ut oss från avspärrningen. Inte förens vi stod ompå tåget och fick tag på en tågvärd som vi kunde förklara för blev vi släppta. Det kändes verkligen superläskigt, vi hade nästan inga pengar och inga jackor på oss, det var ju mitt i sommaren.


Alltså, de flesta poliser är bra vettiga och trevliga men så finns det ju, precis som på alla andra ställen PUCKON! och i "situationer" visar de sitt jäkla plyte.

magda sa...

Det är så urbota TRIST när sådant här händer. :(

Pärlisen> Jag ska kolla när Netti åker hem på söndagen, men kanske kunde vi ses efter söndaglunch och t ex gå på Fotografiska? Mitt tåg går hem strax efter fyra.

pärlbesatt sa...

Morgondagen då? Jag har lektion mellan ett och fyra, men är fri förövrigt? Messa helst, jag har mindre nättillgång än brukligt nu. Söndag ska jag hämta lillkråkan från kollo vid halvfyra nämligen, och då brukar hon vara som ett utskitet äppelskrott...

magda sa...

Jag är inte i stan imorron förrän 21.45...