tisdag 6 september 2011

this too shall pass

(Kommentar överflödig. Sara Granér tecknade, i ETC)

Även om jag har ett av världens roligaste jobb och jag verkligen brinner för det finns det givetvis dagar då min lust att gå upp och ut är mindre. Idag är en sådan dag. Det hade varit mysigt att ta med kaffemuggen upp till sovrummet igen och kura ner mig under täcket med en bra bok (jag läser fortfarande Elizabeth Georges This Body of Death. Men ögonen liksom trillar ihop av sig själva nästan direkt när jag lägger mig så jag hinner bara några sidor i taget. Och ändå gillar jag hur hon byggt upp historien - eller rättare sagt historierna - så att jag efter mer än halva boken fortfarande inte riktigt kan se hur de hänger ihop.

Fullpetad arbetsdag med mestadels planering kring resten av veckans lektioner. Hinna fika med Annhelen. Fundera kring elever som behöver särskilt stöd för att nå målen. Och efter jobbet sätter jag mig i bilen för att köra ner till Karlskrona. Min äldsta tatuering ska byggas om. Rille (The Apprentice), på SickBoys, gör jobbet.

Äsch! Nu är jag ju vaken och har bestämt mig! Det kommer att bli en bra dag, det här!
Mitt morronkaffe (Byns godaste!) smakar förträffligt, på bordet brinner värmeljus i ett par i lördags loppisfyndade ljuslyktor och från teven blir jag matad med nyheter och vädergissningar. En god start! Bättre än müsli!

3 kommentarer:

Matilda sa...

Hälsa Rille och Rille! :) Och SHABOO!

magda sa...

Will doooo! :)

Caligula sa...

Sara Granér hade en stor utställning på Regionmuseet här i Kristianstad för lite sen. Självfallet missade jag. Ibland vill jag bara slå mig själv. Men ska börja bo på museet istället. :-)