onsdag 7 september 2011

tji kallingar

Jag är helt tom i bollen nu. Dagen har varit fylld av arbete och andra trevligheter men nu är jag jättetrött och roligare än så här blir inte kvällens blogg.

På nyheterna i skrivande stund får man veta hur kalsongindex fungerar, i USA. Inför begynnande lågkonjunkturer tenderar alltså män att prioritera bort just kalsonginköpen i tillräckligt hög grad för att detta ska kunna ge utslag på marknadsekonomin. Det vore väl smartare att inte köpa skrytgrejer som nya telefoner och bilar och exklusiva skor i tider av svångremsanvändning, men kanske är det så att männen tänker att det inte är så noga med nya kallingar för att de liksom inte syns så väl (såvida inte mannen ifråga anammat modet med braller som hänger under röven, dårå)? Jag vet verkligen inte om det är så resonemangen går, men reportern spekulerade i det. Kortsiktigt, if you ask me, män! Era partners ser ju kallingarna vareviga dag och det är marginellt sexigt eller attraktivt med urtvättade kallingar som har ledsen resår, lösa trådar i sömmarna eller är sladdriga av tappad form.

Vill ni ligga eller vill ni ligga?

Apropå ingenting alls är det dags för horisontalläge nu. Garanterat kalsongfritt, men med fluffsigt duntäcke, bra bok och rara katter vid fotändan.

(För undvikande av allehanda missförstånd vill jag påpeka att jag stulit ovanstående bild på google bildsök.)

2 kommentarer:

pärlbesatt sa...

Personligen skulle jag hellre se att maken köpte mig presenter än nya kallingar, så jag vederlägger teorin. :)

magda sa...

Hoho!