tisdag 20 september 2011

trivsam tisdag

Det var vemodigt att vinka av Johanna i morse. De tunna trådarna av kärlek ska tänjas igen. Men det är ju bara som det ska vara. Barnen ska flyga. Högt och långt. Och ibland återvända, bara för att se att man finns där. Och för gos och mys.

Sedan drog ju dagen igång. Förbereda och styra upp projekt. Samtal. Pedagågisk lunchprommis med Ingrid. Snabb lunch och så sätta igång en elev som skulle göra ett omprov. Sedan köra till Nybro för besiktning. Fyra förargliga skittvåor. Småkrafs som exempelvis ett rostigt bromsrör och dålig upphängning av bränslerör. Det kommer varken att bli dyrt eller ta lång tid, men det blir ju ett meck ändå att hämta och lämna på verkstan och så sedan ombesiktiga.

Tillbaka på jobbet var det arbete med de virtuella rummen, lägga upp lite nya grejer där och så lektion också. Efter lektionen hämtade jag mig en mugg kaffe, kavlade upp mina symboliska ärmar och satte igång med lite frånvarorapportering, kollegiala samtal och just när jag tänkte gå hem dök det in en kille som jag bokat möte med - men glömt skriva upp. *phew* Där hade jag flyt.

Kvällen ska vara väldigt lugn. Tedrickning, slösurfande, lite tevetittande och möjligen några varv stickning. Ett par mejl ska skrivas också. Inget mer.

Jag hade hoppats på några varv med Opeths nya Heritage, men den låg inte i min låda. Mañana, mañana.

Inga kommentarer: