lördag 3 september 2011

vilken kass[e] dag

På sistone har jag fått några nyfikna förfrågningar av vänner, arbetskamrater och bekanta kring min sömnad. Flera har uttryckt intresse för vad jag syr och undrat om jag inte säljer också? Alltså, det händer väldigt sällan. Men det verkar just nu finnas ett litet tryck här, när det gäller shoppingkassar. Så jag sydde ett gäng idag. Vi får väl se.

Visst vore det kul att sälja lite ibland - sömnad, stickning och virkning är inte billiga intressen att ha, så att få in lite och inte bara punga ut vore ju schysst, som omväxling. Dessutom borde alla goda människor köra med tygkassar i stället för plastdito, eller pappersvarianten för den delen.

Är någon bloggläsare intresserad är det ju bara att höra av sig.

Jag sydde alla kassar i par eftersom det sällan räcker med en kasse när man handlar. Och gillar man att blanda tyger och mönster är det ju såklart helt okej, det också! Alla sömmar är förstärkta eller dubbla, för maximal livslängd.

(Gardinaffären i Byn hade rea i somras. Dels ett kraftigt bomullstyg, dels något annat...)

(Det här är också gardintyg i kraftig bomull.)

(Ett 70-talspåslakan, inköpt på loppis, gavs nytt liv och blev fina, dubbelsydda - för hållbarheten - kassar! Risajkling är sexigt!)

Nä, kassarna är inte så små - de är ihopvikta!

Nu blir det middag och vin och katter och soffning för hela slanten. Tända ljus brinner redan i mina fönster och utanför skymmer det över en nästan molnfri himmel.

2 kommentarer:

Lilla gumman. sa...

70-talspåslakanet lär har varit sjukt sexigt!!! Så jäklans gött att få resajklat läckra tyger!!!

magda sa...

Eller hur!? Det finns såpass mycket kvar att det kan få bli något mer av det! :)