måndag 19 december 2011

allting har ett slut

Allting har ett slut. Så även en dag som den här. Visserligen är den inte riktigt slut än, men det är inte lång tid kvar. Arbetsdagen förgick, även om tiden kändes lång. Muntorna är roliga och intressanta men det blir drygt att sitta i nio timmar. Det var tur att jag fick lite extern uppmuntran emellanåt.

Jag tänkte inte gå till jobbet i morgon, men chefen fick mig på andra tankar. Han vill att jag sitter in och vaktar en tevelänkad munta i filosofi. Bara en timme. Hm. Det kan ju vara intressant att se hur det går till.

Och apropå munterheter så har Kim Jong Il kolat och nordkoreaner gråter hysteriskt på gator och torg i Pyongyang. Fredrik Reinfeldt jultalade om våld mot kvinnor, årets julklapp, näst matkassen, torde enligt förståsigpåare bli Zlatans bok och julen blir grön.

Jag känner mig ganska spak i knopp och kropp och tror att stickning, te och kanske någon liten godsak från SVT Play. Downton Abbey, till exempel, som jag inte kom mig för att se igår? Så får det bli. Tända ljus, mysigt pyssel och nedräkning till slutet av veckan då jag ska vara nära dem jag älskar. Bara några dagar kvar nu!

(En mus i mitt hus)