onsdag 14 december 2011

stixigt och trixigt

Nu är jag nog drygt 2/3 genom mitt syprojekt, sådant det ser ut för tillfället. Fast jag vet inte, kanske kommer jag att utveckla det ytterligare. Det känns, och ser ut, som att det skulle behövas. Men nu är jag trött, i axlarna och i fingrarna. Och trött på att sticka mig i fingrarna, så nu lägger jag ner för idag. Jag ska klappa om två små mjuka, sömniga Systrar, istället.

Medan jag har sytt har jag bland annat sett Uppdrag granskning om den anti-islamiska rörelse som rycker fram i Europa och till vilken såväl riksdagssittande sverigedemokrater som den norske massmördaren vars namn inte ska nämnas i min blogg räknar sig. Sick fucks. The lot.

Sålunda har jag, utan större framgång, försökt döva en längtan och saknad som känns svår och som gör mig låg. Nu ska jag blåsa ut ljusen, göra mig en mugg te och ta min Kindle och krypa ner under duntäcket. I morgon är det arbetsdag igen. Den allra sista med lektioner, för den här terminer.

2 kommentarer:

Lilla gumman. sa...

Tack för att du inte nämner norrmannens namn på din blogg! Jag är så förbaskat trött på att höra det på radio/TV och att läsa det i varenda tidning.

magda sa...

Han borde ruttna bort i en jordkällare, glömd av allt och alla.