fredag 2 november 2012

med spiskummin och choklad

Jag fick skjuts med Mats in till biblioteket på förmiddagen och så hann jag sitta där och skriva en god timme innan jag träffade Malin för indisk mat på Taj Mahal. Efter en stund kom Fanny förbi, efter sin praktik på operan, och det blev en synnerligen trivsam familjetillställning. Maten var dessutom riktigt god. Jag måste börja laga indisk mat igen.

Vid ett hade jag och Ulla bestämt att ses på Carli Choklad och det var just ett sådant ställe en inte ska gå för ofta till, om en har en sweet tooth. Och det har jag. Ibland. Lustigt nog inte idag utan jag nöjde mig med en aldrig så liten bit krispig nougat tillsammans med en kanna Keemun. Som alltid när vi träffas har vi många saker att samtala om och tiden bara flyger iväg. Jag hoppas kunna "lura" ner henne till Emmaboda framöver!

Hittills har jag skrivit 2236 ord idag. Lite färre än jag tänkt mig, men så har jag ju haft en så rolig och trivsam dag att det verkligen var värt det! Och man vet aldrig; kanske blir det lite mer skrivande när Mats fixar med middagen, som han vill ordna på egen hand. Fine with me!


Inga kommentarer: