lördag 4 januari 2014

dagen som är

Lugn förmiddag. Lite småpyssel och kattprat. En vända ner på Byn för att låna mig ett par filmer på bibblan och proviantera hem ett par grönsaker. Hem och slänga in kassen med grejer och så ta en lagom runda till. Inget hett tempo utan knävänligt och djupandande. Ibland glimtar solen till mellan gråmolnen. Hem igen och laga en enkel grönsaksgryta och äta upp.
Nu får det bli soffa, te och lite Vinterstudio* eller kanske jag börjar på ett Top-of-the-Lake-maraton (jo, för den finns på DVD och jag lånade hem den! *lycka*). Den andra DVD:n jag lånade är Tinker Tailor Soldier Spy, men den kanske jag ser i morgon. Eller en annan dag.

*Som ni ju redan känner till har jag ett väl utvecklat sportfilter, men också en viss faiblesse för [att titta på] längdskidåkning. Så jag strökollar vinterstudion ibland och snart är det ju OS. Då lär jag tillbringa en och annan timme i soffan. Ahh... herrarnas femmil och damernas tremil. Fina grejer! (Man kan ju slumra lite och ändå hinna se hur det går... ;)) Och så... skidskytte!

2 kommentarer:

ming wan lee sa...

du har attans bra filmsmak - med! :D

magda sa...

Tackar! :D