onsdag 29 januari 2014

onsdag går jag ut och vankar


Nu är vi mitt i veckan, igen. De går fort de här oxveckorna...

Det har blåst i natt. Det har tjutit och visslat och dundrat och knakat. Katterna ligger lågt sådana nätter. En massa snö har virvlat omkring men jag är tveksam till huruvida det kommit ner något nytt eller om det bara har flyttats omkring. Nå, jag ska inte ha ut bilen nu på morgonen och jag snyggade upp lite efter träningen igår, så det får klara sig. Jag ägnar mig i stället åt kaffe, havregrynsgröt och P1-morgon.

Vädret lockar inte till något uteliv egentligen, men med mössa och lovikkavantar funkar det ändå och efter jobbet tänker jag ta mig en ordentliger runda.

Nina Persson släpper soloplatta och jag, som älskar hennes röst och texter, njuter. Tror det får bli ett köp (jo, jag köper skivor)!


3 kommentarer:

ANNA sa...

Visst har hon en ljuvlig röst... Jag TOKgillar hennes (deras) version av Black Sabbath:s Ironman.

Jag ser också fram emot hennes nya skiva. För visst köper jag också skivor, även om det blir sällan just nu, när antalet jobbdagar är så ostadigt...

Mitt senaste skivköp var förresten Mando Diaos svenska skiva... å jag vet inte huuuur många gånger jag spelat den *smiles*.

magda sa...

Ja, den är underbar!

Mando Diaos Frödingplatta är helt fantastisk! Älskar den! Köpte den till min pappa (fyller åttio om ett par månader) och han är helt såld, han också!

ANNA sa...

Magda: Jag köpte mitt ex FÖR min Pappa *smiles*. Han gillade Fröding massor, något vi har gemensamt. Jag hade tänkt köpa skivan tidigare och spela för honom men det blev aldrig av, jag fick inte tummarna ur att köpa den innan han knallfall dog ifrån oss.
Nu spelar jag den för honom ibland ändå, när jag är ensam ute och kör bil...