tisdag 28 januari 2014

tisdag ser jag mej omkring, mej omkring, mej omkring...

Tisdag. Igen! Nå, inget att gnälla om. Bara att gripa sig an verket och veta att till och med tisdagar kan bli väldigt bra. Jag gillar ju mina tisdagslektioner. Det är bara det att de kommer så tätt inpå varandra att det känns som att jag inte hinner landa mellan dem. Och fler än en gång har jag inlett en religionslektion på engelska (vilket förvirrar en del elever) just för att jag måste byta fokus så totalt... Men det ska nog gå bra. Idag ska vi (på religionen) diskutera kring Nietzsches "Gud är död". Lite ivansk nihilism. Och möjligen också Stefan Arvidsson ("Gud är en pseudonym").

Och så är det ju t-dag! Tisdagar är träningsdagar! Och eftersom jag igår, helt rätt, prioriterade en mysig fika med Erica framför att ta en duktig promenadrunda (balans is da shit!) så är jag lite extra taggad idag. Väskan står redan packad i hallen!

NSA kan alltså spionera via mobilappar som Angry Birds (som jag f ö bara känner till namnet)? Jag undrar vad de kan få ut av det? I och för sig kan en också bli smugen på via Facebookappen men jag förstår fortfarande inte vad de kan få ut av detta? Min sexuella läggning, påstås det. Mmmkay..? Hur? Och... vad ska de med den informationen till? Frågor, frågor, frågor.

Nu ska jag lyssna på Tankar för dagen...

Inga kommentarer: