onsdag 1 januari 2014

morronkaffe

Det var så här jag tänkte det hela när jag bytte ut stolarna, i höstas!
Onsdagsmorgon i mitt hus. En ledig onsdag. Och... söndag. Jag börjar bli mer än lovligt dagvill. Det är helger och aftnar och plötsligt en vanlig måndag och sedan tisdag/lördag och onsdag/söndag och det enda jag vet är att det är så attans skönt att vara ledig och hemma. Göra det som jag får lust med. Inget annat.

Vad har jag lust med idag, då? Jag vet faktiskt inte. Först och främst ska jag dricka kaffe och diska klart efter gårkvällens trivsamma middag (tack sköna människor som förgyllde den!) och sedan får jag se. Jag skulle vilja ligga i soffan och sura ihop för att den blåste Ivanhoe fortfarande inte fattar att han skulle ha så mycket roligare med Rebecca än med Lady Rowena, men om den filmen går på teve så är det åtminstone inte på någon av de kanaler jag har tillgängliga. Sova framför Vinterstudion är ju en annan möjlighet, men framför allt ska jag ta mig en långpromenad i det mjuka, milda vädret!

Jag lovar... jag ska inte bombardera bloggen med katter men igår när jag städpysslade lite fick Sixten I möjlighet att avvärja ett allvarligt hot...


Inga kommentarer: