fredag 24 januari 2014

t.f.f.a.d.ä.f!

Här i fönstret brukar en liten skräpmatshög Buddha trona...

Tacka FAN för att det är Fredag! Mjo. I min bok funkar det precis lika bra som TGIF. Nästan bättre. Fast... jag säger som di brukar på diverse galor (som jag sällan orkar se)... Jag vill tacka mina barn... mina vänner... elever... kollegor... för att jag kom igenom den här veckan också - och dessutom gjorde det som en gladare, piggare och... fnissigare människa.

... men Någon har prydligt fått ner den i sin skokartong på golvet..?
Jag säger bara det... det är gott att leva. Ibland lite godare!


Fredag idag, alltså. Jag tänker jobba. Vi ska ha lite "roligt" på dagens enda lektion. Det betyder på skolspråk att läraren (jag) tycker att uppgiften är rolig medan det inte alls är säkert att de andra (eleverna) håller med. hur eller hur har jag gjort en gap text av Black Eyed Peas Where Is the Love och när eleverna löst ut den ska de få analysera texten lite. Det är den värd.

Annat idag: möte, samtal, finfredagsfika med kollegorna, kanskekanskekanske en liten belöningsvända till gymmet och sen ska jag fredagsmysa som FAN (där är han igen!)!

För övrigt tycker jag att samtycke vid sex, som de pratar om i min radio as we speak är en absolut självklarhet. Frågan är hur samtycket ska dokumenteras..?

3 kommentarer:

Erica sa...

Jag undrar just om Någon plockade ner den lilla figuren i lådan för att Hen gillade den och ville ha den som sin egen, eller om det var för att Hen inte tyckte den var fin och därför inte borde stå i fönstret till allmänn beskådan? :)

magda sa...

Det är Någons mamma som gjort den vackra Buddhan. Kan det ha betydelse i sammanhanget? Mysteriet tätnar!

magda sa...

Alltså... "mamma"... ;)