lördag 11 september 2010

omval

Äh. Jag klarade det inte. Stillasittandet, menar jag. Efter att ha bäddat och diskat fick jag spring i benen och drog på mig träningstajtsen och tröjan, startade min Garmin Forerunner, drog ut cykeln ur garaget och trampade iväg, ner mot Nättraby. Väl nere i byn mötte jag Mannen, på väg hemåt för att lägga upp båten för vintern, så jag vände och cyklade tillbaka igen. 13.8 km på 34 minuter känner jag mig förbaskat nöjd med. Vad jag inte förstår är hur jag kunde ha motvind både dit och hem på exakt samma vägsträckor?

Det bästa med många av livets val, stora som små, är att om inte utfallet blir som man tänkt så kan man välja på nytt. Det gäller dock inte riktigt alla val. Exempelvis gäller det inte det val vi gör nästa söndag...

Nu ska jag äta lite yoghurt och sedan köra ner till handelsträdgården. Håll tummarna för att de fortfarande har halva priset på de helt underbara Afrikas blå lilja (som inte alls bara är blå utan också finns i till exempel en vacker vit variant) - Agapanthus praecox!

Inga kommentarer: