måndag 27 september 2010

scratch

Nu står jag på scratch igen. Månadens räkningar är betalda. Det var för ovanlighetens skull ganska lite. Där "lite" givetvis är relativt, men bortsett från min skepparkavaj (som jag faktiskt skickade efter) så var det faktiskt enbart de månatliga. De jag kan kalkylera in i den budget som egentligen enbart finns i mitt huvud. Men jag har alltså inte köpt några böcker och inte heller några skivor eller annat som kommer med posten. Jag minns faktiskt inte när jag köpte en platta sist... Dock är Bob Hanssons nya roman på väg, enligt Bokus! Härligt!

Det är mörkgrått ute och det blåser. Jag tar fram den multifärgade tubsjalen i mohair som jag stickade i somras. Den blir skön att ha, både ute och inne, idag. Och så tar jag bilen till jobbet. I princip tar det längre tid än att gå dit, men under förmiddagen ska jag lämna in den till verkstan så att jag kan få kollat det där med spolarvätskeflödet. Och antagligen är det också dit de pengar jag trodde jag fått över kommer att gå...

Morgonen är fin och jag känner mig rätt utsövd när jag sitter här och dricker mitt morronkaffe med grädde. I magen ligger också lite fet yoghurt, linfrö och pumpakärnor. Samt järn- och vitamintillskott. Jag undrar om jag är piggare idag eller om jag har någon form av överväxel som tar över när det blir fråga om arbete..? Antagligen ska jag inte fundera alltför mycket över det utan i stället acceptera och vara glad för det.


Emmaboda 27 september, 2010

Inga kommentarer: