måndag 25 oktober 2010

tillbaka

Helgen har verkligen inneburit återhämtning och batteriladdande. Det är välbehövligt, denna späckade höst. Mannen var flitig och grejade i lördags, medan jag övade frenetiskt på mindfulness...

Nu är jag tillbaka på mitt arbete igen och det är, som vanligt, full sula. Jag har just översatt ett brev åt en av mina chefer. Det var inte chefen, utan en annan person, som lakoniskt skrev: "Var god översätt". Den personen ska fanimej inte beordra mig något. Alls. Men eftersom chefen däremot undrade om jag ville hjälpa till, redan förra veckan, så gjorde jag det. Och mejlade sedan resultatet till chefen och inte den där domderande kollegan. Jag hjälper så gärna alla mina arbetskamrater - men då måste de fråga hövligt. Jag skulle liksom inte drömma om att göra annat själv, heller.

Morronkaffet dracks två gånger; dels i skenet av ett tänt ljus, tillsammans med min käraste tidigt i morse och dels här på jobbet, prasslandes med DN och i samtal med en kollega som undrade om jag skulle köpa SRF-biljetter när de släpps idag. Nej, det ska jag inte. Jag tror jag väntar till efter nyår. Enda akten som släppts hittills är Ozzy och visst blir det tufft, men inget jag springer benen av mig för.

Ikväll ska jag bara dricka te och sticka vidare på Projektet. Halva är klart nu! Mannen är i Stockholmskrokarna några dagar, och jobbar.


Emmaboda 25 oktober, 2010

2 kommentarer:

Caligula sa...

Väntar oxå ett tag med SRF-biljett. Inte ens med Ozzy lär de sälja slut innan nyår med det priset. ;-)

magda sa...

Nä, det är ingen risk. :)