torsdag 21 juli 2011

oh well...

Så mycket pysslat blev det ju inte, såvida man inte tycker att ihopknåpande av en egen cache och utsättande av densamma räknas som pyssel, förstås. Och det tycker vi att det gör, både Jenny och jag. John var ute på fisketur och vi cachade. Tog tre av fyra vi hade planerat ute i bushen och blev myggbitna av bara fan. Men det var det värt! Det är så förbenat roligt!

Och sedan la vi ut en egen. Eller, den är ju min men Jenny var med och la ut den. När jag kollade nyss, via min inloggning, har någon redan hittat den! Sköj! Jag vet redan var jag ska lägga nästa. Lika spännande att placera ut egna som att hitta andras!

Nu är Linus här. Två barn av fyra är ännu finare än tre cacher av fyra. Mycket finare. Vi har lagat tabbouleh och en couscoussallad och grillat och ätit och pratat och myst. I morgon ska vi till Karlskrona. Linus ska fortsätta med sin tatuering hos Rille (the apprentice) på SickBoys, och vi andra... tja, ni kan ju gissa vad vi ska göra. ;-)

Men apropå pyssel - idag kom första paketet med underbara japanska tyger från Mrs Bao på Taiwan! Jag blev helt sjuk. Åh, vilka fina grejer jag ska göra av dem!

Inga kommentarer: