torsdag 14 juli 2011

vive la reine...

Eller. Nä. Inte. Men regnet, det gillar jag. Visserligen har jag umgåtts med planer på att gräva runt i rabatten på framsidan och sedan börja flytta dit pionerna, men det tar jag en annan dag.

Efter en genomkörning på gymmet i förmiddags har det varit inomhusaktiviteter, mestadels. Bokmys med Fanny och blåbärspajsbakande som slutade med att brandvarnaren gick igång eftersom det läckte från pajformen ut i ugnen varvid kraftig rökutveckling (eller åtminstone tillräcklig sådan) uppstod.

(Mitt köksfönster där pelargonerna trivs och blommar)

Lite soffhäng och film med småkillarna och Fanny. Vi såg Draktränaren. Middag och sedan fika på paj och glass. Tuschpennor och pysselböcker. Dominospel. Men också en snabb fotosession i trädgården:

(Liten snigel som jobbar sig upp mot altanen)

(Liten Leo som gillar regn)

Och så mer läsning. Jag har idag läst ut Barn 44 av Tom Rob Smith. Mycket spännande läsning! Fanny och Per är på bio och ser sista Harry Potterfilmen, Mannen har dykt upp och sitter och läser medan Malin utfordrar två Daltonbröder, som är lite matta i lacken efter ett långt bad. Lite senare ikväll kan det nog bli lite ost och vin, när småkillarna däckat.

(Min förstukvisttrapp där pelargoner också trivs)

Life is good.

1 kommentar:

Ulla sa...

Underbara bilder o väldigt vackra pelargoner!
Vilket jättehärligt köksfönster du har!