måndag 4 juli 2011

tystnad

Det är nästan onaturligt tyst här i Byn, nu på morgonen. Kanske har folk semester och sovmornar sig? Och himlen är alldeles jämngrå. Kanske fungerar molnen som ljuddämpare?

Jag såg en del av SVT:s sändning av The Big 4 igår kväll. Dock gick mitt sömntåg mot slutet av Slayers spelning så Metallica fick jag inte se. Och deras gig är redan borta från SVT Play. Snullet av dem. Dock såg mina FB-vänner till att hålla mig och omvärlden uppdaterad under kvällen, både från Ullevi och från sina tevesoffor. Det är inte utan att jag känner ett visst vemod över att ha "missat" en rejäl metalweekend i Göteborg. Men jag har mig själv att skylla. Det hade ju faktiskt bara varit att köpa biljett/er...

Sista arbetsveckan innan fem veckors efterlängtad och synnerligen välbehövlig ledighet. Jag tror vi kom överens igår om att göra någon form av gemensam roadtrip under vecka 30. Avslutning i Helsingborg. Det räcker fint. Jag behöver odla min trädgård - och då inte enbart i rent bokstavlig mening. Men det också. Rabatter ska grävas ur och en del växter flyttas. Gräs ska klippas och hängmattestolen ska sittas i. Jag funderar också på att vidtala en snickare som kan hjälpa mig att snygga upp altanen så att den blir inte enbart funktionell utan dessutom presentabel.

Men än är det måndag. Naglarna lyser röda och jag är ganska taggad för slutspurten av sommarskolan. Nu kör vi! Ända in i kaklet!

Inga kommentarer: