tisdag 4 juni 2013

i'll wear... black

Igår kväll började jag samla ihop mina grejer. Innan jag fått ner allt i den röda kabinväskan ser det ut att vara massor av grejer som liksom bara flyter ut över sovrumsgolv och köksbord. Kassarna med förnödenheter får packningen att se gigantisk ut. I själva verket är allt precis avpassat till de fem dygn jag kommer att tillbringa på SRF. Inte en onödig grej.

Fast... när det gäller vissa saker vet jag ju inte det förrän efteråt. För första gången på alla år har jag till exempel packat ner en fleecetröja och ett par vantar. Jag hoppas att de visar sig vara onödiga, men festivalåren 2009, 2010 och 2011 gör att jag känner mig en smula skeptisk på den punkten. Gummistövlarna hoppas jag också kommer att vara överflödiga, men jag slänger in dem i bagageutrymmet i alla fall.

Nu släpper jag det. En halv arbetsdag väntar. Lektion och möten och lite allmän ihopsamling. Kanske arkivera nationella prov? För enkelhetens skull är jag festivalklädd vilket inte innebär flamencoklänning och de röda skorna utan... svart. Jeans, tröja, naglar och converse. Rayban Wayfarers. Mina Undergrounds är lite jobbiga att köra bil med så de får åka med gummistövlarna därbak. Nitbältet stannar hemma i år. Kanske, kanske känner jag ändå ett litet, litet... pirr?!

Men... inte nu. Nu är det Byns bästa, P1 och fokus på arbete.


3 kommentarer:

Cuby sa...

Ha en bra festival! Jag minns knappt hur det är att vara där, eller på nångon annan festival för den delen... Nio år i följd på SRF, men nu är det väl minst sex år sedan sist. Jag har tacklat av med åldern...

magda sa...

Kom förbi och glamma en kväll, bara? Natten mellan torsdag och fredag blir det ett rätt bra Växjöband på Norje Boke (taket till Camp Onedin) - Lemon Bird.

Sovplats går ju alltid att fixa till, vettladu! :)

Silke sa...

Att roa sig kan vara ett arbete ibland :-) Oftast väl spenderat.