tisdag 25 juni 2013

morronkaffefundringar

Chililycka!

När jag vaknade var jag alldeles tom inuti. Som en akut minidepression på ungefär fem minuter? Jag vet inte vad det handlade om. Kanske en dröm som jag inte minns men som hakade fast i mitt medvetande och bråkade med mig tills jag var klarvaken?

Nu känns det i alla fall som vanligt, igen. Det vill säga ganska bra. Men hela jag längtar efter LEDIGHET. Denna och nästa vecka kvar att jobba. Syrran Malin lockar med yogavandringsplaner för första veckan i augusti, uppe i Nordvärmland (å, vad fint det vore att knata omkring i skogarna och bergen däruppe!), men jag tycker samtidigt att det ekonomiskt blir lite betungande. Jag har inte bara en altan utan också en veranda mot framsidan, och den ska renoveras den med (slutet av augusti, troligen). Och så ska jag ju, som sagt, ut och resa i höst. Dels en skön musikkryssning i goda vänners lag och dels hälsa på Matilda och Mike, då. Funderafunderafundera. Prioritera.

Idag: måste snickra ihop ett prov i religionskunskap till en kille. Eller snarare några delprov. Ge järnet med de elever som läser engelska. Ta en lunchpromenad igen! Det var klibbigt igår och lär inte vara mindre varmt idag. Extratröja anbefalles. Och andra skor - mina converse är underbara, men inte att gå raska promenader i.


Inga kommentarer: