onsdag 12 juni 2013

ständigt dessa stora beslut

Ajusteja. Student i morgon. Jag kom på igår att jag inte ägnat min klädsel en enda tanke. Hm. Svart. Alltid svart. (Nej, faktiskt inte alltid, men oftast.) Men jag tänkte bryta av det svarta rejält med min "kinesiska" jacka i ceriserosa med blombroderier på. Delvis i rött. Så jag är sugen att ha mina ljust röda skor, också. Men det ser nog inte så snyggt ut.



Det får nog bli svarta skor, ändå. Men nagellacket ska vara rött. Apselut.


Fast... finast till tyget vore det med guldskor!



Å andra sidan är det Malin och jag som ansvarar för serveringen och eftersom vi ser ut att bli ett par personer kort blir det nog kökstjänstgöring och platta, bekväma doningar. Möjligen kan pumpsen få åka på till utspringet...


Det fanns en tid då kriterium #1 på tänkbar pojkvän var att han bar militärskjorta och var ägare till Bryan Ferrys samtliga soloplattor. Sedan insåg jag att dessa kriterier givetvis var fullständigt otillräckliga.

Han skulle såklart ha Roxys samtliga album, också.

(Efter 1975 gjorde de bara en bra platta, liven Viva!, och när Manifesto kom 1978 ändrade jag kravspecifikationen i grunden.)

2 kommentarer:

ANNA sa...

Haha, alla har vi nog haft såna där "hangups" och ideér om hur en potentiell pojkvän skulle vara. Jag hade en period för typ hundra år sedan då jag inte på något vis kunde tänka mej en korthårig kille, helst skulle han ha riiiiiktigt lååångt hår.

Om jag fick chansen att kolla igenom skivbackar och bokhyllor så fick vissa saker absolut inte finnas där och andra gav rejäla pluspoäng.



magda sa...

Skönt att höra att det inte bara var jag, då! :D