söndag 16 december 2012

om att skicka vidare och ett utökat kollegium

För en liten tid sedan lyckades jag vinna i en tävling som sköna Anna lagt ut och jag vann fem julkort, så vackra att jag har lite svårt att skiljas från dem. Men nu har jag bestämt vilka fem som ska få dessa och de är personer som på något vis gett mig något alldeles särskilt under året. Jag önskar jag hade vunnit flera sådana vackra kort eftersom det finns några fler vänner som jag så gärna ville skickat till.

Tredje advent. M. Ronnby (by)
Jag tänker inte tala om vilka som får korten (och om du inget får... tro för all del inte att jag inte uppskattar din vänskap... för det gör jag... med var och en av mina vänner... som var och en på sitt vis bidrar till att göra mitt liv rikt... så som jag hoppas att jag bidrar till ert...) förutom ett undantag; jag skickar ett av korten till min gamla lärare Barbro Rydell, 86 år ung. Under året har jag tagit kontakt med henne och jag fick ett så härligt och varmt brev tillbaka... fina tankar jag burit med mig sedan dess...

Och... apropå fina tankar... I mitt utökade kollegium finns det en lärare i Connecticut, USA, som heter Paul. Han arbetar inte på Sandy Hook Elementary... men... inte så långt därifrån... och han delar tankar och känslor med oss som vill läsa. Jag vill.


Inga kommentarer: