onsdag 12 december 2012

tolvtolvtolv

Dagens datum skrivs 121212.  Nu dröjer det hyfsat länge tills vi kan skriva ett liknande tal igen. Har jag tänkt rätt dröjer det till 010101. År TRETUSENett, alltså. Då kan jag med säkerhet säga att den här bloggen är nerlagd. Och ingen av er kommer att sakna den.

(Edit. Jag tänkte såklart fel. Nästa gång blir 2112. Såklart. Och nu kom jag att tänka på... RUSH... men bloggen kommer ändå att vara nedlagd då. Och ni kommer fortfarande inte att sakna den...)

Inte har jag behövt skotta den här morgonen heller. Några får minusgrader och kvarteret helt inbäddat i ett tjockt, tjockt lager av snö. Kanske är det idag jag ska försöka få igång bilen. Vi får se. Förmiddagen går åt till att vakta vid ett prov och så arbete med nationella proven, tillsammans med fina kollegan och vännen Susanne. Eftermiddagen kommer vara planering inför niornas prova-på-dag, på tisdag. Egentligen är planeringen ganska klar för min del, men jag vill gärna att allt ska funka (ni vet teknik...) under de två tidsslottar som jag ansvarar för.

Vad ska jag mer göra idag? Jag tänkte bråka lite med Prezi, tror jag. Jag får det inte helt hundra och det går inte an. Och kanske hinner jag också snickra ihop ett par flippfilmer om grammatik, också.

Jag tänkte se The Hobbit ikväll. Men i morgon är det långmangling med muntliga examinationer hela dagen och jag behöver vara superalert precis hela tiden, så kanske i helgen...


Inga kommentarer: