torsdag 19 juli 2012

morgontur

Gladare än jag ser ut... ;)

Jamenvisstserru! Jag gjorde't! Typ kvart över sju vinkade jag adjö till min älskling, norr om Forshaga. Ungefär klockan åtta tog jag en vätskepaus, beundrade utsikten och mmsade älsklingen för att berätta att allt gick väl och att det alltså inte är pyspunka på bakdäcket (vilket jag misstänkte igår).

Vätskepaus vid Alstern efter 16.1 km

Strax innan min vätskepaus duggregnade det lite försiktigt och ner mot Karlstad tog regnet i ordentligt ett tag för att sedan upphöra helt. Blöt blev jag men det svalkade lite skönt så regnjackan fick ligga kvar i ryggan.

Hemma igen!

Typ klockan nio smsade jag honom att jag var hemma igen! Vilken himla fin cykelväg! Asfalterad, plan och bilfri! Turen gick genom skog och små byar och längs Alsterns fina vatten och ner till Kroppkärr där själva Klarälvsbanan slutar, men jag fortsatte vidare en mil ut till Hammarö. En riktigt välgörande, energiladdande och skön tur på det hela taget!

Jag är rätt nöjd med den effektiva tiden! :)
Nu njuter jag en stor mugg hett, svart Zoegas och sedan ska jag ta en lååång, varm dusch och så ligger fortfarande hela dagen framför mig. Jag får se vad jag gör av den - energi har jag gott om nu!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Schnyyygg cyklist! Välkommen till sportnördträsket ;).
Hannele

magda sa...

Hehe! Tack! Du är faktiskt en av mina "inspirationer"! ;)

Yvonne sa...

Bra jobbat! Tror vi körde om dej vid tennishallen just innan du var hemma :)

magda sa...

Javisst gjorde ni det! :)