måndag 1 juli 2013

överväxel

Sista arbetsveckan. Den känns inte orimligt betungande, men OJ vad det ska bli fint med fem veckor i relativ frihet. Jag ska ägna veckan åt att vara särskilt snäll mot mig själv och, på fritiden, ägna mig enbart åt feelgoodgrejer. Som till exempel Katten. Promenader och kanske någon mer cykeltur. Tidiga kvällar och altanhäng. God fika med någon god vän?

Tankar föddes igår eftermiddag och kväll. Tankar och en längtan efter ett annat Värmland... som också är mitt. Den kanske allra vackraste vildaste delen. Jag har inte varit där på många år. Saknar och längtar.



Men än är morgonen tidig. Jag ska lyssna på nyheter, kaffa och sitta och se ut över mitt idag disiga kvarter. Prata med Katten som verkar ha något särskilt på hjärtat. Än kan dagen få vänta lite.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Skönt med semester och det låter fint med Värmland! Hoppas komma iväg dit några dagar, men verkar svårt att få till det med kompisarna där som bara jobbar... Får se hur det blir. Är inne på tredje semesterveckan redan. Är det väl?

magda sa...

Ja, det ska bli helt underbart. Känner mig mer än lovligt sliten nu...

Jag tror jag ska ta några dagar i Värmland v 31 och då inte enbart hälsa på familj och vänner utan rentav stjäla till mig ett par dagar på egen hand, längst norrut...

Hoppas du kan lösa det för din del. Du brukar hänga strax söder om mina trakter, väl?

Anonym sa...

Hagforstrakten.

magda sa...

Ja, det var väl det jag ville minnas. Vackert därikring, också.