tisdag 16 juli 2013

utan prickar i london

Det jefflas med vettiga wi-fi-uppkopplingar har i London. Spotsen star som spon i backen men min lur vill inte kannas vid dem. Har pa hotellet (i Hammersmith) finns wi-fi med inloggning men enbart om jag sitter i lobbyn. Den ar mindre an min hall hemma i Byn... sa just nu har jag inte orkat ladda upp bilder. De kommer i helgen, kanske.

Men vi ser oss om. Igar kvall tog vi t-banan in till Piccadilly Circus (som ar pyttelitet btw - och ganska ovart att se...) - mest for att lara oss hitta snabbt med t-banan - och letade upp ett pastastalle pa en tvargata. Matta och nojda tog vi darefter tuben tillbaka for att sova. Vi somnade ovaggade.

I morse gick vi upp hyfsat tidigt och at en okej frukost och sedan gick vi ivag. Mal: British Museum. Vi traskade hela vagen via Kensington High Street, Kensington Gardens och Hyde Park och bort langs Oxford Street. Med ett stopp for kaffe, lite parkhang (njuta skugga under stora trad och titta pa flitiga ekorrar) och en grymt frasch lunch pa Itsu tog promenaden ungefar tre timmar - i 27-28 graders varme. Sedan traskade vi omkring pa BM och var lyckliga bland doda egyptier, fantastiska statyer och gamla artefakter tills vi inte orkade ta ett enda steg till. Da krop vi (nastan, i alla fall...) over till en liten mysig pub och styrkte oss med ett par pints innan vi, faktiskt, tog taxi 'hem'.

Nu ska vi pusta en stund och sedan ga ivag for att ata middag nagonstans har i narheten.

I morgon ar en annan dag!

Inga kommentarer: