fredag 5 juli 2013

skissar lite

Tyst och vacker kväll. Ser att det är Skärgårdsdoktorn och Nineties på teve och vill ligga i soffan och titta på det och dricka ett glas vin och smarra på de där goda ostarna. Men jag vill också ha lite fint omkring mig så jag får lust att plocka undan, snabbstäda badrummet, diska några glas och fat och ta ett varv på nedervåningen med dammsugaren. På knappa tjugo minuter blir jag klar och mitt hem ser återigen trivsamt och fint ut. På ett lagom vis. Inga excesser.

Ser på programmen, kommenterar det senare av dem med vänner på FB och tänker på samtalet med Kia tidigare i kväll. Det kan bli en roadtrip i miniformat uppåt det nordligaste av Värmland om några veckor. Livet bjuder på en och annan fin överraskning. Men en måste vara öppen för dem.

Skymningen faller utanför. Ostarna var goda och glaset vin till smakade förträffligt. Semester eller ej - det är en arbetsveckofredagskväll och det drar i ögonen. Jag tror jag ska krypa i säng med Under the Dome. Troligen kommer Katten att göra mig sällskap.

Inga kommentarer: