torsdag 17 oktober 2013

kålpudding och kultur

Matilda tog oss idag till nya kulinariska höjdpunkter med en gudomlig kålpudding, serverad med rårörda lingon. Mike ville inte vara sämre utan fixade ädelostfyllda och baconinvirade dadlar att snacksa på. Living the dream!

Jag gillade shakespeareföreställningen. Helskarpt! Många elever tyckte nog att första akten var svår och lite rörig med många roller att hålla reda på - och det är svårt med till exempel en manlig skådespelare som spelar en kvinna som spelar en man som dessutom har en tvilling... Men KUDOS till så gott som alla, som faktiskt gick ut i pausen, åt lite frukt (och kanske rökte) och sedan gick in igen och lyckades hänga med lite bättre då intrigen klarnat!

Jag frågade chefen idag om han fått höra något om förstelärartjänsterna, så han ringde sin chef och fick veta att "det blir officiellt nästa vecka" - vad nu det kan innebära? Men nu behöver jag i alla fall inte kolla mejlen varannan timme. Jag förstår dock inte varför det ska väntas? Igår var ju sista dagen för huvudmannen att rekrvirera pengarna till tjänsterna och när det görs ska bland annat lärarnas namn och personnummer bifogas..?

Vi kollar tänkbara kuligheter, studiebesök och annat coolt att göra i Saudi. Matildas saudiska väninna är härligt behjälplig och det ska bli kul att träffa henne också! Bara en vecka kvar tills jag reser nu! WOOPWOOP!

Och Jenny ringer från nya lyan i Oslo och har då äntligen skaffat linser! Hon inte bara ser detaljer i naturen utan känner dessutom igen vänner hon möter på gatan. Heh! Told you so...

Och annars, då? Jotack. Jag har grus i ögonen och en bra idé i huvudet. Ingen vidare kombo, egentligen.

2 kommentarer:

ming wan lee sa...

så djeffla HÄRLIGT! :) din energi smittar!

magda sa...

:D KRAM!!!