torsdag 24 oktober 2013

packad och glad

Inte riktigt  illa, men efter att ha jobbat så sjukt intensivt (och därvidlag haft så roligt!) att lunchen fick bli en macka jag tryckte i mig vid kopieringsapparaten, ärenden efter jobbet, uraskning och påfyllning av pellets, grannprat om post och allmän ögonhållning, inlåsning av cykel, vattning av växter, disk, onlineincheckning, lite sömnad på en abaya som glipade på ett oanständigt vis, småplockande, smsande med barn, glädjeskutt över bröllopsbestyr, iPod och Kindle satta på laddning och... ja, just det, ja... packning och sedan en tvärnit här vid köksbordet till P1:s repris på Tankar för dagen, lackandes naglarna, så tyckte jag att jag hade förtjänat a wee dram. Och minsann om inte den exemplariske svärsonen Mike lämnat kvar en halv flaska 15-årig Glengoyne! Som det kan bli, va'?

Allt är alltså packat och klart. Strax ska jag gå och lägga mig. Sova gott. Ha en vilsam morgon innan jag påbörjar en väldigt lång dags färd mot [en arabisk] natt. Men först... sakta smaka skotska smuttar...

4 kommentarer:

Cuby sa...

Happy trails!

magda sa...

Fänk jo! :)

Matilda sa...

Tjohooo! Snart är du här! Jag och den exemplariske svärsonen väntar ivrigt!

Laura sa...

Men jisses läser nu från början då jag missade helt att du skulle iväg! Såg förvisso bilder på FB och insta men kopplade inte.... kul att följa dig! :)