måndag 21 oktober 2013

it's all in a day's work


Så kom den då. Dagen. Dagen då min chef kom förbi mitt arbetsrum och undrade om jag kunde komma till hans rum för en kort stund. Seriöst hade jag tankarna någon annanstans - troligen på moovly.com - och så har vi fått tre nya elever till skolan idag, varav en blir min mentorselev, och näsan är täppt och ögonen irriterade och jag fattade faktiskt ingenting förrän jag kom in på hans rum och såg att kollegan P också var där. Då fattade jag...

JAG FICK EN AV TJÄNSTERNA SOM FÖRSTELÄRARE!


Kollegan P fick givetvis också en av tjänsterna. Visst har jag haft det på känn men det är alltid skönt att få saker och ting bekräftade. Nu ska vi försöka snickra ihop vad tjänsten kan innebära också. Jag hoppas att jag får utrymme att arbeta med projekt som har med kollegialt lärande, utveckling av återkoppling och formativ bedömning och liknande att göra.

Resten av dagen har varit fullpetad. Jag har kikat på moovly och pratat med kollegor och elever och haft lektioner och satt ihop hemtentafrågor till distanselever och whatnot. Jag hade tänkt att jag skulle skriva lite om kollegialt lärande (egentligen tänkte jag ju göra det redan i fredags, men orkade/hann inte) fast det får vänta. Mitt huvud värker och jag behöver te och en filt och väldigt mjuk musik.



PS. Att läsa sådant här gör knappast något positivt åt mitt bankande huvud...

4 kommentarer:

ming wan lee sa...

visst är det hemskt att höra "vad vad det jag sa..." ;D Grattis!!!

magda sa...

Haha... i just det här fallet kan jag tåla att höra det! :) Tack!

ANNA sa...

Sweeeet!!! å klart, du är ju Världens bästa Magda *smiles* Massor av grattis.

magda sa...

Ååå.. du är så rar, Anna! Kram!