tisdag 17 april 2012

dessa kvällar


Lång arbetsdag. Hem via affären och så genast ut i trädgården för att klippa ner lite ris och krafs. Inte stanna inne och hinna känna efter tröttheten. Ut med sekatör och glatt humör.


Och så in, fixa mig något ätbart och skriva ett brev jag egentligen tänkt skriva i åratal. Till Barbro Rydell. Ett... tackbrev. Hon lever nämligen fortfarande. 85 år och bor kvar i sitt hus där hon bott sedan urminnes tider. Jag hoppas hon blir glad. Jag tänkte skriva till Jan Sandberg också, men är osäker på om det är rätt person jag snokat upp. Jag köpte i alla fall ett kort och endera dagen åker det iväg, det också.



Igår snubblade jag över Dropbox. En fiffighet som verkar kunna vara precis hur användbart som helst. Idag installerade jag det och introducerade Matilda också så att vi kunde testa möjligheterna tillsammans. Och det funkar, just så som jag uppfattat att det ska göra. Som vanligt är jag inte först med något, men troligen inte heller sist.

1 kommentar:

SiS sa...

DEN Jan Sandberg??? Honom som jag hade som SO-lärare på Tånga? Absolut en av de bästa lärare jag haft! Skriver du får du hälsa ;)