lördag 28 april 2012

this & that



Vi lagade middag tillsammans igår, som vi så ofta gör. Älsklingen byggde på en vildsvinsgryta och jag gjorde en potatisgratäng, med chèvre. Problemet var bara att när jag öppnade ostförpackningen visade det sig att det var en getost av brietyp. Som alltså smakade hyfsat menlöst. Men det ordnades med gorgonzola, bland annat. Gott som sören blev det. Och gratängen ska vi smarra vidare på i kväll, fast till en köttbit.








Det är trevligt med lättsamt och kravlöst umgänge. Per och Yvonne kom över, tillsammans med en av Yvonnes söner på besök från Luleå. Lite senare dök en annan god vän upp. Prat och skratt och filosoferande över god mat och dryck och med Världens Bästa spotifylista som soundtrack.


Idag fick det bli sovmorgon och ligga och dra sig en god stund i sängen. När jag först tittade ut genom fönstret var himlen gråmulen och dyster, men en liten stund senare sprack allt upp och nu är det soligt och blått och svag vind. Så det får bli en eftermiddagstripp med motorcykeln. Vi tänkte oss till Örebro och en fika hos syrran Cia!



2 kommentarer:

Matilda sa...

Åh vad mysigt! Hälsa Cia så mycket :) Och Mats såklart!

magda sa...

Will do!

Pusselinuss, mitt Hjärta!