torsdag 14 november 2013

en socialiserar

Skaffa gardiner? Hm...
Jag är toktrött och det är torsdag. Inte en bra kombination, kan jag säga. Men det får det vara värt. Middagen igår blev trivsam med enkel mat, tända ljus och en massa prat och en del skratt. Skönt med goda vänner! Berikande. Då får jag leva med att inte vara i säng förrän vid halv tolv. Jag vet att en del aldrig lägger sig tidigare än så och ändå kliver upp i ottan och det är ju rent fantastiskt att dessa människor klarar av det vecka ut och vecka in. Själv ska jag ta mig igenom den här dagen. En timme i taget.

Jag ska se fram emot en riktigt rolig avslutning på den här dagen, också. Det ska bli intressant att se hur idén med pedagogiskt café faller ut i vår By. Det är ju inte som i storstan där minglande, samtalssugna och inspirera[n]de lärare kan fylla en hel pub på en liten kvart... Men vi har gott hopp! Och vi är väldigt envetna.

Jag tänkte faktiskt bjucka på receptet för gårdagens middag. För att det var så snabbt och så gott. Ni hittar det HÄR! Till "dessert" satte jag fram nötter, dadlar, melon, granatäpple, torkade fikon och en liten grönmögelost som vi satt och plockade av.Inga kommentarer: