söndag 10 november 2013

kreativ idag


Åfors idag. Skrivardag hos och med Cina i Kvarnstugan! Vädret är inte helt kasst så det kanske kan bli ytterligare några bilder från den eviga dammen. Jag är givetvis inte klar med Boken men jag kom, som sagt, en god bit på väg och min målsättning är att den ska vara klar för att skicka in till förlag innan november månad är slut - korrläst och allt! Jag tror på den! Och om ingen annan gör det så får jag väl förlägga den själv. Att det sedan tagit ganska exakt ett år att knåpa ihop den är ju lite störigt, men knappast något att göra något åt nu.

De här skrivarträffarna. De ger mig alltid något. Inte så mycket konkret till själva Boken, så mycket som att samtala om skrivande och litteratur och få ta del av andras vedermödor och erfarenheter. Ofta personliga berättelser som ger en möjlighet att se en människa på ett helt annat sätt.

Jag lovade fixa något till kaffet, men har inte haft tid att baka något så jag får väl köpa något i affären. Eller kanske en påse satsumas? Det är så sjukt gott till en mugg hett, svart och starkt mörkrostat!

Vi säger så, så länge!

2 kommentarer:

ming wan lee sa...

ett år är INGENTING. Stort rungande Grattis till bedriften Magda, härligt!

magda sa...

Ååå... du är rar, du! Tack!