fredag 8 november 2013

redan fredag

Shakespearean insult of the day.
Dags att börja summera veckan. Har jag hunnit med det jag ska? Nej. Men kanske innan jag går hem för dagen? Jag hoppas... Det är fortfarande en hög med återkopplingar på elevarbeten som ska göras. Sista kursen nu, sedan ska jag försöka komma ihåg igen att sprida ut den sortens aktiviteter över tid. Ta hem och göra det finns inte på kartan - när jag låser mitt arbetsrum för idag har jag gott och väl gjort mina 45 timmar...

Fin Fredag, alltså. Högtidlighålles lämpligen med kläder jag trivs i och nylackade naglar. Ungefär så. Nothing fancy - mer av en känsla. En känsla av att få rå sig själv, igen. Sova när jag vill och kunna ägna mig, helt egoistiskt, åt mina intressen. Om bilen klarar ombesiktningen (vilket den ju borde) och om jag avslutar skrivprojektet (a k a Boken) imorgon så ska jag knäcka champagnen jag fick häromdagen. Själv.

För en liten stund sedan betalade jag vår husvagnsplats på SRF, också. Netti, Lillis, Elin, kanske Johan och så jag. Gött gäng! Just nu är jag inte så pepp på festivalen, men jag kommer att bli - om inte annat så just för alla sköna människor som jag får träffa där. Och line-upen... ja, vi får väl se. Det finns en och annan akt jag inte vill missa. Electric Banana Band hör dock inte till dem. Hur fan tänkte bokarna där? Ska det föreställas vara ett utslag av humor, eller? Janne Schaffer i all ära - men han kan väl komma dit i någon annan konstellation..?

Här är en bra fredagssång...

Inga kommentarer: