måndag 25 februari 2013

it's a new day, it's a new dawn...

Måndag. Det känns som så längesedan jag arbetade, men det är ju bara lite mer än en vecka sedan. Igår var jag taggad och pigg på jobb. Idag är det inte riktigt lika peppigt. Men jag har inte sovit så bra. Jag har till och med sovit urkasst. Drömt oroliga drömmar och vaknat till och från. Jag tror opeppen mest beror på den dåliga sömnen och inte tvärtom.

Searching for Sugarman fick alltså en Oscar i natt. Jag visste att den skulle vara bra från det att jag första gången hörde talas om den. Och ändå... har jag fortfarande inte sett den. Jag har inte sett En oväntad vänskap, heller. Eller Story of Pi. Men det hinns väl med. Och jag har faktiskt sett The Hobbit! Det har jag... och den var just sådan som jag hoppats. Nu återstår väntan på del två...

Himlen ligger grå och låg över hustaken. Jag har inte sett några väderprognoser än men det ser ut att kunna bli mer snö. Ptja... det är ju februari. Det är vinter. Tur jag har vår inomhus!

Vackrare för varje dag! M. Ronnby CC

Och... jag är besviken på mig själv. Besviken och förbannad. För att jag kunde vara så blind. För att jag inte ville se. För att jag lät det gå så långt. Kanske är jag nu ändå en smula klokare. Mindre benägen att kasta mig ut och att gå upp i något, för att jag så gärna vill. Jag bygger ett nytt varv på muren. Så det är väl inte så konstigt att jag sovit dåligt. Och är opepp idag.

3 kommentarer:

ming wan lee sa...

jag tror och hoppas att muren du bygger blir ett fundament och hopptorn för kommande språng... kram

Silke sa...

Jag håller med ming, det kan (?) inte vara så att ens tidigare erfarenheter skapar hinder för nästkommande. Även om det ibland känns tusan så svårt. Men det får ge sig...

magda sa...

Nej, det får inte hindra en... men kanske kan jag nångång lära mig att tänka efter, före?

Kram!