måndag 11 februari 2013

nya tag

Ny vecka. Nya insatser. I slutet av veckan: en liten resa. Till två av dem som är mig allra närmast. Det blir fint!

Ute är det nermörkt och några grader under noll. Marken ligger vit. Antagligen är det halt också, men jag har ju mina käcka broddar! Jag måste gå en liten omväg om konditoriet Fenix för att köpa något litet sött. Det är munta i filosofi idag för några grupper som inte var med på banan sist och min tillresande medexaminator har den lilla egenheten att han, för att vara på riktigt gott humör, vill ha något sådant till förmiddagskaffet. Oh, well.

Annars är det en rätt vanlig måndag. Jag hoppas min morgonklass med tvåor har kollat det filmklipp de hade i uppgift att se, som en förberedelse till en diskussion som jag förberett.


Om de gjort det kan det bli en intressant och bra lektion. Om inte... ptja, då får vi diskutera utifrån enbart den andra filmen, som vi ska se tillsammans.

Men än en stund kan jag sitta i min soffa, dricka hett, svart kaffe och ta in lite omvärldsinformation. Måndagsmorgnar är inte värre än andra, liksom. Men den här morgonen längtar jag lite extra till den kommande helgen, och ledigheten. Till mina barn.

Mysfika på Fenix... M. Ronnby CC

Inga kommentarer: