torsdag 28 februari 2013

men krångla!

Känslan när jag resettat min trådlösa router (eftersom den blivit allt mer dysfunktionell och behövde uppgraderas) och upptäcker att nätverket ligger oskyddat och den febrila aktiviteten innan jag lyckats komma på hur jag gjorde sist (för mer än ett år sedan...) och var jag gjorde det och sedan få igång allting och ställa om i telefonen så den kan ansluta... Men nu så. Nu har jag krånglat klart.

Jag har haft en snickare här i eftermiddag för att kika på altanen och komma in med en offert på vad det skulle kunna tänkas kosta att renovera den. Inget storvulet utan bara så den ser fräsch och inbjudande ut. Jag tänker positivt men det är ju inte säkert det hjälper. Nästa vecka, när offerten kommer, får jag veta vad ett sådant kalas kan tänkas kosta.

Galet bra arbetsdag, förresten. Igen! Just idag skulle jag verkligen behöva bubbla med någon om den... Men jag får ta det med någon vän i helgen. För nu ska jag, trots att det bara är torsdag, luta mig tillbaka i soffan knapra på sådana där underbara, megastora rostade majskorn och dricka ett litet glas rött. I fönstren brinner ljus och jag har mjuka, sköna kläder på mig och är insvept i en gosig sjal. Lite tevenyheter... eller kanske ett avsnitt från This American Life!

Americano! © M. Ronnby

2 kommentarer:

Silke sa...

Jamen skål då. Här blir det inget starkare än apelsinjuice. Kollar tidtabeller.

magda sa...

Ja, då gäller det att vara helt skärpt! ;) Skål ändå! Och godnatt!