onsdag 15 maj 2013

vardagslyx

När jag kom hem från jobbet hade någon inte bara klippt min gräsmatta utan dessutom dragit in mina soptunnor från gatan. Min inhyrde handyman RUT. I morgon kommer han tillbaka för att åtgärda häcken utmed gatan. Själv har jag lust att dränka in den i bensin och sedan ge kvarteret en majbrasa de sent ska glömma. Men så blir det förstås inte.

Nu tänker jag inte låta klippa gräset hela sommaren. Jag gillar att klippa gräs. Men min motorklippare måste lämnas in på service och handjagaren blir lite väl tufft att dra fram för årets första klippning. Så den här veckan lyxar jag till det, alltså. Det där med soptunnorna var dock helt hans eget initiativ.

Ganska intressant Uppdrag granskning ikväll. Inte minst hur Konfliktredaktionen sägs ha varit ute och cyklar ganska rejält när de försökt tona ner förortstalibanernas framfart i Rinkeby. Jag jobbade med elever från Tensta och Rinkeby i den vevan som är aktuell (jan 2009 - feb 2010) och fick höra ett antal förstahandsberättelser från framförallt tjejerna därifrån...

Äntligen har Nicklas på campingen på SRF också lyckats greppa att vår husvagn dras in med en bil (som sedan genast lämnar campingen) men att vårt bilpass ska gälla en annan bil. Vi fick det löst på så vis att jag fick lämna mitt bilreg-nr och husvagnens reg-nr - men det satt rätt långt inne.

Jag borde nog ha städat och fiffat lite ikväll inför Jennybesök och helgens lilla tillställning... men jag kan inte uppamma orken till det. Imorgon, när deadline hastigt nalkas skulle jag tro att det blir fart på mig. Inte så mycket att göra. Ta rätt på lite tvätt, dammsuga nedervåningen. Handla hem lite förnödenheter. Jag hinner.



Två saker... jag skaffar mig nog ett instagramkonto... och överväger en surfplatta. Frågan är isåfall: android eller windows?

2 kommentarer:

Erica sa...

Här sitter en tjej som länge väntat på Magdalenas Instagrambilder. Hon blev lixom lite glad nu... ;)

magda sa...

Hm... Vi får väl se vad detta kan bli...