torsdag 19 december 2013

hej hå hej hå

Inte mer...
Det närmar sig. Igår gjorde jag det jag aldrig annars gör; jag tog hem tentorna i religion för att rätta dem i lugn och ro. Det är stört omöjligt att göra sådant ostört på jobbet. Folk kommer och går, det är möten och lektioner och samtal och musik och stoj och... nej, ibland bara funkar det inte. Så nu är samtliga tentor rättade. Dock återstår de inlämnade fördjupningsarbetena och de tar knappast mindre tid... Jag får se när jag kan uppamma tid och ork att deala med dem.

Banken igår, också. Hypotekslånet omlagt och yours truly lever nu ett liv i fritt fall - jag tog mod till mig och lät bli att binda upp lånet. Som om inte detta vore nog har jag börjat fondspara också. Det är fan ingen hejd på hur vuxen jag håller på att bli.

Idag, då? Jodå. Bowling på förmiddagen, lektioner hela eftermiddagen. Klämma in ett uppskjutet läkarbesök, därtill. Jag ska nog få tiden att gå...

2 kommentarer:

ANNA sa...

Vissa vuxensaker är rätt "najs"...
Själv fick jag något vuxenryck härom veckan och gick å skaffade mej ett Ica-kort, visserligen endast för att tjäna in poäng, nu först iallafall men ändåååå.


I somras hade jag å syrran en vettig diskussion angående försäkringar, främst livförsäkringar i somras... å bestämde oss för att vi kanske skulle ta och hjälpas åt något dag och gå igenom våra respektive försäkringsskydd å utröna vad som är vettigt å hur det veter... 42 år ja... å syrran är 41... kanske bra att ha en god överblick på såna saker i vår ålder.

magda sa...

Ah... jag är försäkrad upp över öronen. Dels via banken (hus, bil osv osv) och så via facket (liv, sjuk osv). Jag behöver nog se över det hela åt andra hållet... ;)

Men jag har ännu inte börjat pensionsspara! :D