söndag 20 maj 2012

jag ser ljuset!

Himlen är fortfarande täckt av moln, men de är skira och ljusgrå och det är nästan så att jag kan se den blå himlen där bakom. Vi har förmiddagen ledig - skönt för våra elever med en riktig sovmorgon! - och ska äta lunch med Ian (som äger Club England) vid tolv. Enda punkten på programmet i övrigt är en guidad tur på slottet klockan fyra. Ganska lagom för en söndag, if you ask me.

Strandpromenaden vid South Beach.

Om två dagar är vi på väg hem och det känns bra. Resan är mycket lyckad, vi har sköna och trevliga ungdomar med oss och vi får se och uppleva mycket tillsammans, men ändå känns hemresan välkommen nu. Jag försöker fortfarande att inte tänka på allt arbete som väntar direkt på onsdag morgon utan befinna mig i nuet, i stället. Men det börjar bli svårt. Dessutom tänker jag framåt en bit och har mycket av funderingar kring allt det nya som kommer.


Min älskling väntar i skrivande stund på färjan vid Fredrikshavn för att köra hem till Karlstad efter en långweekend på motorcykel med klubben. Nästa år åker jag med - ja, jag kanske rentav kör själv? :)
Och på torsdag kan vi äntligen ses igen. Det känns som längesedan, nu. Alltför längesedan.

Inga kommentarer: