söndag 13 maj 2012

sunny funny feeling

Jag vaknade vid halvfemtiden, första gången. Blå himmel. Sol! Somnade om. Vaknade vid sex och kände mig konstig. Låg och kände efter en stund och kom fram till att jag helt enkelt var skönt utvilad. Pigg, liksom. Härlig känsla - det var ju ett tag sedan.

Så jag klev upp efter en liten stund, tog en lång dusch och packade ihop mina grejer. Jag tänker att jag packat riktigt smart och effektivt. Vilket betyder: det kan finnas plats för några böcker på hemvägen. Hehe.

Nu sitter jag i soffan och ser ut på blommande äppelträd och tycker att det på sätt och vis är lite synd att missa de här vårdagarna när allt liksom bara exploderar. Jag dricker mitt kaffe och funderar på frukost. Vi ska resa långt utan stopp så jag behöver nog se till att ha ätit innan. Matsäck har jag också med mig - ordentlig som jag är. En fin morgon, altogether.

Och ändå... Jag har lite ont i magen. En obehagskänsla. Som om det låge någon slags härkelse i luften. Något som händer eller har hänt och som på något vis har med mig att göra. Inte alls relaterat till resan utan något helt annat. Inte alls trevligt. Hmm...

(The Maynard - my home away from home for a week, or so...)

Inga kommentarer: