torsdag 18 oktober 2012

menhelvetesjävlapissskitfanskaphatamorron

Klockan är 07:30 och jag har ännu inte druckit kaffe. Möter jag någon på vägen till jobbet kommer jag att bita huvet av hen (de sa "hen" på nyheterna nyss - första gången jag noterade det) och spotta ut det i rännstenen. Samt dansa en jigg på hens grav.

Morgonen började lugnt och harmoniskt. På slaget 06:00 nedsteg jag i köket, hängde en nystruken skjorta på en stol och begav mig mot duschen. 06:15 var allt fortfarande normalt - kaffet klart och jag själv fräsch, klädd och med en lätt make-up.

Jävlandet började när jag skulle sätta ner min kaffemugg på soffbordet och i halvdunklet inte noterade att jag satte den på mina örhängen så att helvetet välte och det flöt ut kaffe över precis hela bordet - samt laptopen. TorkaRäddaLyftaTorkamerPlockaisärTorkalitetillSväraMuttra. Satte mig i soffan och åt ändå snällt min yoghurt med müsli. Tänkte gå över till kaffet med kom på att det vore väldigt smart att ta loss soffklädseln eftersom det är några trista vinfläckar på den och den helt enkelt behövde tvättas, och det hade jag ändå bestämt mig för att göra idag. De stora sittkuddarna ställde jag mot en stabil sittpuff och tog av övrig klädsel. Vände mig om för att ta tag i en av sittkuddarna för strippning och då välter den andra. Mot bordet. Mot muggen med nypåfyllt kaffe. Så att den välter. Över bordet. Igen. Mycket av kaffet fångades dock upp av den tomma yoghurttallriken. Och min telefon. GapaOchSkrikaFastIngenHörEn. TorkaigenRäddaTelefonorkaytterligareBärautdiskiköketVaraSkitarg.

I detta ringde Mats. Låt mig bara säga att samtalet blev kort. Men jag hann tänka att telefonen i alla fall fungerar.

Sedan tog jag soffklädseln och gick ner i källaren för att hiva in den i tvättmaskinen. När jag tänder ljuset i tvättstugan blixtrade och small lampan. Och det blev väldigt mörkt. MerSväraOchSägaBetydligtFulareOrdÄnSå. För givetvis var det inte lampan som gick. Det var en säkring som mörklade i stort sett hela huset. HittaFicklampaOchSäkringarOchKommaPåVilkenSomSkulleBytas. Och så blev det ljus igen och jag fick igång tvättmaskinen.

Men något kaffe har jag alltså inte fått. Nu ska jag gå till jobbet. Håll er undan, föffan.

4 kommentarer:

Matilda sa...

Hahaha! Hjärta dig!
Det kan bara gå bättre nu... ;-)

ming wan lee sa...

<3

Ina sa...

Har inte skrattat så mycket på länge! Förstår dock att det inte var såå roligt just då;)! Stor kram till dig!

magda sa...

Hmpf.