söndag 31 mars 2013

allsköns söndag

Erica kom förbi på te och kanelbullar. Sådant gillas. Det blev bortåt ett par timmars snack. Om loppisar och tänkbara jobb och flytten (hennes). Trivsamt. Och jag fick lufta min irritation över hur tröttsamt det är med folk som inte ens gitter svara på frågor i facebookgrupper (Stickcafé i Emmaboda) och hur skönt det då är att stänga ner gruppen och skita i alltihop och sedan kunna se fram emot stickning och fika och gott snack i ett delvis annat sällskap. Sådana som intresserar sig. Som till exempel... Erica.

Tea time!

Ungefär som när jag nämnde något om en bokklubb (att ses några stycken i all enkelhet, snacka om någon bok och fika, eller föralldel äta gott och dricka såar av vin om en är so inclined). Genast är det en och annan som hoppar jämfota av glädje. Bara för att sedan sätta sig ner och... vänta. Vänta på att Någon Annan ska dra igång det. Än har ingen gjort det...

Is på sjön i parken.

Solen och plusgraderna lockade ut mig på en lite längre promenad, efter att jag slängt i en maskin vittvätt. I lurarna hade jag This American Life. Jag har lite att ta ikapp där och ett påsklov är ju en utmärkt möjlighet till sådant. Köpte misosoppa på Konsum, och gick sedan hem och monterade den röda storkoftan. Hängde tvätten till tork. Lyssnade samtidigt på de två senaste avsnitten av Skolsnack.

Snyggare i den s k verkligheten...