måndag 4 mars 2013

just så

Bertil Vallien. Detalj.

När en ska ta sig för något som eventuellt tar emot är det lika bra att göra't direkt. Det är min erfarenhet. Så det var bara på med gåkläderna och bege sig ut, laddad med stegräknaren jag köpte i England förra året och  This American Life i öronen.

Dagens avsnitt handlade om sammanträffanden. Ni vet sådant där som när jag och ex-ex-svägerskan Anne fick kontakt över Fejan när jag bodde i Sköndal och vi hela tiden snackade om att vi borde ses för en fika men vi hade båda så långa arbetsdagar och Sth är stort och jobbigt när en ska ta sig till varandra och så flyttade jag tillbaka hit och så började hon lägga upp bilder på när hon var ute och gick med hunden i Sköndal... och fikade på caféet där... och jag frågade vad hon gjorde i Sköndal hela tiden och hon svarade att hon bor där - och hade gjort i åratal. På samma gata som jag, fast andra sidan.

Om sådana saker handlar senaste This American Life, alltså. Imorgon ska jag lyssna på Skolsnack.

Helt planenligt tog rundan en timme (eller... 57 minuter... lika lång tid som podcasten) men den förgrömmade stegräknaren visade fel - den sa att jag bara gått 4.3 km när det i själva verket var 6.3. Kanske har jag kommit åt någon knapp medan jag knatat på? Får kolla vad den säger i morgon.

På samma tema (gör det och gör det nu) intog jag raskt en lättare måltid (köttfri måndag!) och sedan askade slash sotade jag ur pannan och brännaren och fyllde på med pellets.

Nu ska jag lata mig. Direkt! Åtminstone en stund...

Inga kommentarer: