måndag 13 augusti 2012

tystnader

Vid den här tiden på dagen är huset nästan helt tyst. Det enda som hörs är ett mycket tyst litet sus från datorn, en klockas tickande och så lite diskret mummel från teven (morronnyheter i SVT1). Tidigare, medan jag ännu låg kvar i sängen, kunde jag höra min älsklings lätta snusande (han snarkar bara ibland) och då och då tranornas trumpetstötar på ängen utanför. En del upplever tranorna som störande - jag tycker bara de är coola.

Mitt kaffe smakar ljuvligt och till lunch ska jag ha med mig en liten låda med härlig laxlasagne.

Runt om i Sverige idag (och i morgon) är det början på ett nytt arbetsår för nästan alla som arbetar i skolans värld. Ett läsår. Jag önskar alla dessa en fin start och ett Gott Nytt År! Själv går jag in i min fjärde arbetsvecka och känner mig lite utanför all den där glada och förväntansfulla, nästan lite elektriskt laddade starten. Men... jag är skolstartens dark horse, bara. Bara så ni vet. ;)

Apropå tystnad... Vi såg en rätt cool film, igår. Sound of Noise: One City and Six Drummers. Här är ett smakprov:

2 kommentarer:

Ina sa...

Vi för vår del börjar inte förrän imorgon. Idag fick vi välja om vi ville ta den i höst nån gång till kurs eller liknande. Jag var inställd på att jobba men ingen annan skulle dit så...känns nästan lite snopet faktiskt men tja, får väl helt enkelt softa lite istället;).

magda sa...

Ah... en dag i present, nästan! Känner jag dig rätt så kommer du nog på något!
Läste ditt skriv igår, om Storyline! Spännande! Vi har mycket att prata om när vi ses! *kram*