fredag 9 augusti 2013

kom an, hösten!

En så vacker kväll. Ultralätta moln och en sol som aldrig vill ta slut. Nu lite svalare också. Så tyst och skönt att bara sitta här på ni-vet-vad och njuta en stund. Av sommaren och av själva livet. Jag är skönt trött i benen efter en knapp timmes urladdning och trivs med att min kropp ändå inte sviker mig utan gör det jag vill. Dag efter dag.

Två dagar kvar. Jag känner ingen stress och ingen sorg. Alla somrar kommer till ett slut och när de gör det väntar min älsklingsårstid - hösten. Det är då jag verkligen känner energi och lust att uträtta stordåd. Eller små underverk. Väninnan Malin undrade vad jag har för höstplaner och jag svarade att jag inte riktigt vet. Det vanliga, förstås... arbeta och ägna mig åt lite musikrelaterat och pyssla och greja. Men i övrigt? Jag vet faktiskt inte. Men jag ska skriva klart Boken. Det ska jag. Och aktivera mitt gymkort. Resa lite. Tända ljus och mysa under filtar. Försöka kicka igång lite umgängesliv, kanske? Ni vet... trevliga middagar med sköna människor... Och när jag kommer hem från Saudi tror jag ändå att det måste bli katt[er] i Huset.
Det räcker väl som planer, va'?

För kvällen är planen att se Skärgårdsdoktorn och sedan lägga mig och läsa en stund. Lyssna på Sommar i P1 och sedan sova gott.

Inga kommentarer: