fredag 16 augusti 2013

pinan


Soffläge ikväll. Jag är lite matt i lacken, om än inte slut som artist. Men det har varit ett intensivt och roligt dygn och det sätter sina spår.

För att hitta till middagen fick vi, arbetslagsvis, ta oss från punkt till punkt enligt efterhand givna instruktioner (från rektorn) och samtidigt utföra uppgifter av olika slag. Ett roligt sätt att stadsvandra och samtidigt bonda med varandra. Vi kom på efter ett ganska bra tag att vi inte pratat ett enda ord om jobbet, och ändå hade vi verkligen inte ont om samtalsämnen och en del goda skratt.

Promenaden tog oss till slut till Marinmuséet där vi åt en väldigt fräsch och god middagsbuffé och umgicks. På väg till hotellet, efter middagen, gjorde vi en avstickare till The Fox and Anchor och där blev vi kvar olika länge. I morse, efter en god hotellfrukost, tog vi båten ut till Kungsholmens fort där vi fick en intressant (jo, jag tycker sådant är roligt!) rundvandring med initierad guide, picknickade och sedan tog båten tillbaka in till staun.

Så köra hem och slänga in Jimiväskan och kolla posten och sedan gå ner till Konditori Fenix för mysig FinFredagsfika och gott prat med Erica.

Nu: hänga i soffan en stund. Sedan: får jag se.

Inga kommentarer: