tisdag 22 januari 2013

what the *meeep*?

Jomenvisst. Även solen har sina fläckar. Trots att jag lovat mig själv att aldrigaldrigaldrig mer gå med i någon bokklubb fann jag mig gamandes över några billiga böcker och en ganska trevlig, ljusblå resväska och HÄPP! så var jag plötsligen medlem i Bonniers (bara en sån sak... FY mig...). Strategi: att alltidalltidalltid komma ihåg att avbeställa månadsboken och barabarabara köpa om jag hittar något jag verkligen behöver (jag behöver alltså böcker... det är inte en fråga om att kanske vilja ha...).

Så... vad gör jag? När månadsmagasinet dök upp i min brevlåda i fredags (den 18:e... lägg detta på minnet) bläddrade jag igenom det och konstaterade att jag inte behövde något den här gången och så la jag fram bladet där det stod att sista datum för avbeställning är 28 januari och idag efter jobbet gick jag in på bokklubbens hemsida i akt och mening att avboka. Döm om min förvåning - för att inte tala om irritation! - när jag möttes av beskedet att jag inte kan avboka månadens exemplar eftersom det är för sent. På hemsidan står det nämligen att sista dagen är den 18:e...

Nu har jag väntat en god stund på att de ska behaga ringa upp från Kundtjänst. Jag lär få vänta en god stund till. Och det skulle inte förvåna mig om jag åker på att köpa den där fåniga månadsboken (Nora Roberts nånting...). Dumma Bonniers LoserKlubb. Dumma mig. BLEH. DUBBELBLEH.

Jeffla Loserbroschyr. M. Ronnby CC

2 kommentarer:

ANNA sa...

Ring dem och tala klarspråk, erbjud dej att scanna och skicka broschyren om de bråkar för står det den 28:e så gör det.

För det går att få dem att "ge sig", det är inte ens särskilt svårt... men man måste ringa dem.

magda sa...

Jo, jag ringde ju upp dem på deras telefontid men det var jääättelång kö så jag valde att istället knappa in mitt nr så skulle de ringa upp IDAG. Yeah right. Men jag gör ett nytt försök imorgon!